Ruzie met overleden vader Adele nooit uitgepraat

Door: Charlotte Wijnen
11-05-2021

Het is een zware dag voor Adele. Haar vader is op 57-jarige leeftijd overleden. De relatie tussen de twee was ingewikkeld en bleef tot het einde bitter.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Mark Evans, de vader van Adele, is op 57-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker. Dat meldt de Britse krant ‘The Sun’.

‘Rotte vader’

,,Marks familie is van streek door zijn overlijden”, meldt een bron aan ‘The Sun’. ,,Hij hoopte altijd dat het goed zou komen met Adele, maar het bleef bitter tot het einde.”

In een eerder interview met ‘The Sun’ zei Adele: ,,Ik haat hem niet. Hij is mijn vader.” Maar hun relatie verslechterde naarmate haar carrière groeide.

,,Ik was een rotte vader in een tijd dat ze me echt nodig had”, gaf Mark al eerder toe in ‘The Sun’. ,,Ik dronk iedere dag twee liter wodka en zeven of acht biertjes.”

Van streek

In 2013 onthulde hij dat hij vocht tegen darmkanker. Hij vreesde dat hij zijn kleinzoon Angelo, de zoon van Adele, nooit zou ontmoeten.

Toen Adele haar album ’25’ in 2015 uitbracht, beweerde Mark dat alles weer ‘koek en ei’ was tussen de twee. Maar Adele wierp dit echter tegen. In haar Grammy-speech in 2017 haalde ze uit naar haar vader. Ze zei tegen het publiek dat haar manager voor haar comeback gezorgd had, en niet haar vader.

Ook al was de relatie tussen Adele en haar vader ingewikkeld, bronnen zeggen tegen ‘The Sun’ dat ze alsnog van streek zal zijn door het nieuws over zijn dood.

TAGS

Meer DenD