Ruzie Michella en Janice escaleert in Echte Meisjes in de Jungle: ‘Dit pik ik niet!’

Ruzie in de jungle
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

In de vijfde aflevering van Echte Meisjes in de Jungle is opnieuw de bom gebarsten. Na een vechtpartij tussen Louisa Jansen en Esmee Ipema krijgen Michella Kox en Janice Blok flinke ruzie.

Al in de tweede aflevering van Echte Meisjes in de Jungle moest Louisa Jansen het programma verlaten vanwege een vechtpartij met Esmee Ipema. Louisa trok Esmee aan haar arm van een berg naar beneden waarna de elleboog van Esmee uit de kom schoot. Vervolgens moest Louisa haar spullen pakken.

‘Irritant’

Je zou denken dat de andere dames wel geleerd zouden hebben van de vechtpartij, maar niets blijkt minder waar. Dat Michella en Janice absoluut niet samen door één deur kunnen is inmiddels bekend, maar in de aflevering van vandaag loopt het uit de hand. Het team van Michella verliest een opdracht en moet terug naar het primitieve kamp. Maar omdat Diva goed kan opschieten met Jill en Fabiola uit het winnende team, besluiten ze een kijkje te gaan nemen in het luxe kamp.

Wanneer Michella en Diva bij het luxe kamp aankomen, kunnen ze niet op een warm welkom rekenen van Janice. Hoewel de twee van Fabiola en Jill wel mogen blijven, staat Janice haar besluit vast: Diva en Michella moeten terug naar hun eigen kamp. Maar zij zijn niet van plan om naar Janice te luisteren. ,,Misschien waren we wel irritant, maar primitief doet dingen met je”, zegt Diva.

Bak water over Michella

Volgens Janice is dat onzin; Michella en Diva kwamen helemaal niet voor eten. ,,Natuurlijk kwamen ze geen eten halen, ze kwamen om te provoceren. Dat pik ik niet”, zegt Janice, die dreigt een bak water over Michella te gooien. ,,Ze denkt dat ze de koningin is van beide kampen, maar ze moet een keertje kalmeren.”

Wanneer Michella en Diva vertrekken, zorgt het voor onrust in het luxe kamp. Janice voelt zich behoorlijk verraden door haar team als Fabiola ervoor kiest om het voor Michella en Diva op te nemen.

[poll id=”161″]

Tags

ECHTE MEISJES IN DE JUNGLEJANICE BLOKMICHELLA KOXRUZIEVECHTPARTIJ

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie