Ruzie op basisschool Dré: ‘Ouders willen klacht indienen tegen Monique’

Ruzie op basisschool Dré|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Ouders van kinderen op de basisschool De Stern in Rotterdam, de school waar kleine Dré naartoe gaat, zijn woest op Monique. Op Instagram plaatst Monique voortdurend beelden van de klasgenootjes van Dré en voor de ouders is de maat vol. ,,Ze willen een klacht gaan indienen bij de school”, meldt Yvonne Coldeweijer.

Hoewel Monique wil dat zoontje Dré niet meer herkenbaar op social media verschijnt, deelt ze wel voortdurend beelden van hem op Instagram. Vaak fotografeert ze hem van de achterkant, of ze maakt zijn gezicht onherkenbaar.

Monique deelt ook foto’s van klasgenootjes Dré

Maar Monique doet dit niet alleen bij haar eigen zoontje, maar ook bij zijn klasgenootjes. Wanneer Dré een viering heeft op zijn school, maakt Monique allerlei foto’s die ze vervolgens met haar volgers op Instagram deelt.

En hoewel ze ook de klasgenootjes van Dré onherkenbaar maakt, vinden ouders het onnodig dat hun kinderen steeds op social media verschijnen. De viering van afgelopen weekend was de druppel die de emmer deed overlopen.

‘Kinderen nog steeds herkenbaar in beeld’

,,Een aantal moeders is pissed op Monique, omdat ze niet willen dat Monique zoveel foto’s en filmpjes van het schoolplein op social media zet”, meldt Yvonne Coldeweijer op Instagram. ,,Ze geven aan dat hun kinderen nog steeds herkenbaar in beeld zijn en vinden niet dat dit soort privé aangelegenheden per se op het internet moeten belanden.”

Volgens Coldeweijer willen de ouders een klacht indienen bij de school. ,,Zodat de school Monique hierop kan aanspreken.”

Tags

ANDRÉANDRÉ HAZESHAZESMONIQUEMONIQUE WESTENBERG

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck