Ruzie over Eva Jinek in Shownieuws

Knallende ruzie in Slownieuws!
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Er is de laatste tijd veel te doen over Eva Jinek. Lage kijkcijfers, veel vakantie en dat voor 1,2 miljoen euro per jaar. De lange vakanties van Eva waren gisteren het onderwerp van gesprek in Shownieuws, wat al snel uitmondde in een felle discussie.

Een vakantie van een halfjaar is voor Eva Jinek geen uitzondering meer. Belachelijk, vinden velen. Zéker voor het salaris dat ze krijgt. Binnenkort heeft Eva weer een lange pauze, maar dat komt omdat ze zwanger is. Ondertussen kijken er steeds minder mensen naar Jinek. Afgelopen woensdag kon de presentatrice rekenen op slechts 397 duizend kijkers. Volgens Tina Nijkamp was dit de een na laagste score ooit voor Jinek.

‘Beau meer een personality’

Guido den Aantrekker denkt wel te weten waarom Eva niet veel kijkers trekt. Volgens hem kijkt iedereen liever naar Beau van Erven Dorens, die op de plek van Eva zit als ze vakantie heeft. ,,Beau is een goede uitzondering, want hij is zelf meer een personality, terwijl Eva zichzelf meer als journalist ziet”, vertelt Guido in Shownieuws.

‘Irrelevant’

Natacha Harlequin reageert behoorlijk heftig op de opmerking van Guido. ,,Dat ís ze ook”, zegt Natacha. Wanneer Guido zegt dat er wel meer journalisten zijn, antwoordt Natascha dat er niet veel vrouwelijke journalisten zijn. ,,Wat doet dat ertoe of ze vrouw is? Ik vind dat totaal irrelevant”, zegt Guido vervolgens.

Felle discussie

Natacha vindt het oneerlijk dat iedereen het alleen maar heeft over de lange vakanties van Eva. ,,Horen wij mensen klagen over hoe vaak en hoe lang Beau vakantie heeft? Bij Jinek hoor ik dat nu de hele tijd: o, ze heeft weer vakantie!” Er ontstaat een felle discussie. ,,Mag ik je er even aan herinneren, Natacha, dat Beau alléén maar op die plek zit omdat Eva met vakantie is?”

‘Dat ís niet zo!’

Volgens Guido werkt Eva maar zo’n drie of vier maanden per jaar, en dat voor een miljoenenbedrag. ,,Nee! Daarbuiten maakt ze toch ook programma’s?”, reageert Natacha. ,,Welke programma’s dan?”, vraagt Guido. Volgens hem kan de kijker niet aan Eva wennen omdat ze er nooit is. ,,Dat ís toch helemaal niet zo, Guido, wat je nu zegt!”, zegt Natacha vervolgens boos.

Confrontatie

Eerder deze maand confronteerde Marc-Marie Huijbregts Eva Jinek ook al met haar lange vakanties. ,,Jij bent veel op vakantie, hoor ik”, zei Marc-Marie aan tafel bij Jinek. ,,136 uitzendingen per jaar, zeg het maar!”, zei Eva verdedigend terug.

Tags

EVA JINEKMARC-MARIE HUIJBREGTSRUZIESHOWNIEUWS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck