Ruzie over maagverkleining Peter Gillis: ‘Overgewicht ligt aan Nicol’

Peter geeft schuld aan Nicol van dik zijn
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Vorige week onthulde Peter Gillis in Massa is Kassa dat hij een maagverkleining overweegt. In de aflevering van gisteren heeft hij een afspraak voor wat verdere informatie. Nicol gaat mee, waar ze al snel spijt van krijgt. Peter vindt namelijk niet dat zijn overgewicht aan hem ligt, maar aan Nicol.

De laatste dagen gaan er een hoop geruchten rond over Peter en Nicol. Het stel zou namelijk in een relatiecrisis zitten omdat Nicol haar Peet bedrogen zou hebben. Maar volgens beiden is er sprake van een misverstand. De twee hebben namelijk wel andere dingen aan hun hoofd waar ze ruzie over kunnen maken, namelijk het overgewicht van Peter.

Nicol woest

Peter bekende eerder al dat zijn voedingscoach hem heeft geadviseerd om iets aan zijn overgewicht te doen. Iets wat hij serieus neemt, want in de aflevering van gisteren had hij een afspraak om meer informatie te krijgen over een maagverkleining.

Wanneer Peter het over afvallen heeft, slaat de sfeer al snel volledig om. ,,Sinds Nicol in mijn leven is lukt het niet. Dat is het verhaal”, concludeert hij. Nicol weet niet wat ze hoort. ,,Het ligt helemaal niet aan mij”, zegt ze boos. ,,Ik kook elke dag voor jou en elke dag gezond. Maar zodra jij de deur uitloopt dan douw jij je eigen helemaal vol met worstenbroodjes overal.”

‘Tien worstenbroodjes is niet vol douwen’

Peter is ervan overtuigd dat het probleem niet ligt bij zijn grote liefde voor worstenbroodjes. ,,Als ik er tien per dag eet is dat niet vol douwen”, vindt hij. Nicol haar blik wordt steeds bozer en ze knijpt in haar handen om haar woede in te houden.

,,Overal waar ik kom heeft iedereen worstenbroodjes. Dat zijn die mensen speciaal al wezen halen bij de bakker. Dan kan ik moeilijk zeggen, ik hoef geen worstenbroodje”, ratelt Peter door. ,,Maar 4000 calorieën, 4000!”, reageert Nicol vol ongeloof, terwijl ze met haar hoofd schudt.

Tags

BEDROGMAAGVERKLEININGMASSA IS KASSANICOL GILLISNICOL KREMERSPETER GILLISRUZIEVREEMDGAAN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck