Ruzie over overlast: vete Rachel Hazes en Monique Westenberg uitgevochten in Spanje

Ruzie Monique en Rachel breidt zich uit
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De brasserie van Rachel Hazes in Spanje is nog maar twee weken geleden geopend en er wordt nu al geklaagd over overlast. Maar volgens de omgeving van Rachel klaagt alléén de moeder van Monique Westenberg, die toevallig op steenworp afstand van de brasserie woont…

De brasserie van Rachel zou voor enorme geluidsoverlast zorgen. Shownieuws meldde afgelopen weekend dat ‘bronnen in Torremolinos’ klagen over de herrie. En het zou zomaar kunnen dat Annemarie, de moeder van Monique Westenberg, een van deze bronnen is.

Moeder Monique

Annemarie woont namelijk op steenworp afstand van de brasserie van Rachel. ,,Het kan ermee te maken hebben dat de moeder van Monique Westenberg, die woont daar ook, heel veel vrienden heeft in Carihuela”, legde Patty Brard in Shownieuws uit. ,,Die heeft ervoor gezorgd dat dat natuurlijk een soort kamp-Westenberg is geworden, omdat zij natuurlijk niet zo goed ligt bij Rachel en Rachel bij haar.”

Vete Monique Westenberg

Het lijkt er dan ook op dat de ruzie tussen Rachel en Monique uitgevochten wordt in Spanje. ,,De moeder van Monique heeft ervoor gezorgd dat haar vrienden niet naar brasserie Hazes gaan. Je hebt dus twee kampen: een kamp-Hazes en een kamp-Westenberg. Je kunt eigenlijk zeggen dat het probleem van hier zich lekker verplaatst heeft naar daar”, vervolgde Patty. ,,Dat het hommeles in Torremolinos is, dat is een ding dat zeker is.”

‘Verspreidt leugens’

Op Instagram deelde Rachel nog een sneer uit. ,,Shownieuws proost! Mijn team neemt er 1…”, schreef ze bij een foto met haar personeel. Volgers van Rachel zijn dan ook absoluut niet te spreken over de roddels over overlast. ,,De moeder van Mo Westenberg die daar om de hoek woont verspreidt leugens”, reageerde een volger op het bericht. ,,Hoe triest om zo afgunstig gedrag te vertonen, op een goedlopende brasserie Casa Hazes die vol zit elke dag met gezellige gasten die genieten van het leven.”

Tags

MONIQUE WESTENBERGRACHEL HAZES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck