Ruzie Rachel en Rob Goossens: ‘Ga je schamen kneus!’

Knallende ruzie tussen Rob en Rachel
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Rachel Hazes is wóest op Rob Goossens. Nadat hij een oud artikel over de familie Hazes deelde, heeft Rachel hem een bericht op Instagram gestuurd waarin ze al haar frustraties uit. ,,Ga je schamen kneus!”

Rob deelde gisteren een oud artikel van de Volkskrant over de familie Hazes. In het artikel werd Rob gekoppeld aan Shownieuws in plaats van aan RTL Boulevard. ,,Typisch Volkskrant: vier (!) pagina’s inruimen voor de familie Hazes, maar dan wel expres de basaalste details fout doen zodat de auteur tegen zijn geleerde vrienden kan zeggen: ‘Oh, maar ik kijk die onzin niet écht hoor!”’, twitterde Rob.

‘Ga je schamen kneus’

Rachel besluit Rob een bericht via Instagram te sturen. Volgens haar moet Rob eens goed in de spiegel kijken. ,,Meen jij dit serieus?”, begint Rachel boos. ,,Eigenlijk best klein en onschuldig als je ziet wat bijvoorbeeld een RTL Boulevard, en met name jij, voor leugens over mij vertellen. Ga je schamen kneus.”

Rob legt uit dat hij alleen het oude artikel wilde oprakelen en daar een aanloopje voor nodig had. ,,Ik zal nooit expres onwaarheden verspreiden en zit ook niet in een bepaald kamp”, schrijft Rob terug. Rachel gelooft er niets van. ,,Ga je schamen gek die je bent. Ik ga in mijn boek precies vertellen waar jij allemaal leugens hebt verteld. Maak je borst maar nat.”

Boos

Rachel is vooral boos omdat Rob ooit heeft gezegd dat ze met het lijk van André Hazes loopt te ‘zeulen’. ,,Wat ik heel goed snap, is dat je boos was over mijn woordkeuze. Ik zei dat ik je een nieuwe hobby gunde omdat André anders straks twintig jaar dood is en jij dan nog steeds met het lijk loopt te zeulen. Daarover heb ik in Tuschinski gezegd: misschien kwam dat er wat rottig uit”, schrijft Rob. ,,Bij Boulevard heb ik het samengevat als dat ik heel goed snapte dat jij nog steeds boos bent, dat ik heb geprobeerd uit te leggen wat ik met mijn opmerking bedoelde, en dat het op zich een goed gesprek was maar dat ik niet denk dat ik je boosheid heb weggenomen.”

Vervolgens vraagt hij of Rachel nog net zo boos op hem is als ze was voor het gesprek. ,,Denk jij nou serieus dat ik jou ooit nog een hand geef? Toch die kneus”, antwoordt Rachel.

Tags

RACHEL HAZESROB GOOSSENS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck