Ruzie Sarah Jessica Parker en Kim Cattrall loopt uit de hand

Door: DitjesenDatjes
12-02-2018

Het is geen geheim dat Sex and the City-sterren Sarah Jessica Parker en Kim Cattrall geen dikke vrienden zijn. De ruzie tussen hen is onlangs geëscaleerd.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Broer

Vorige week werd de broer van Kim Cattral (Samantha Jones in Sex and the City) dood gevonden op zijn boerderij. Hij was zes dagen daarvoor als vermist opgegeven.

Sarah Jessica Parker toonde haar medeleven via sociale media. Zij schreef: “Lieve Kim, mijn liefde en condoleances gaan uit naar jou en je geliefde broer.”

‘Nice girl’

Dat berichtje kon Kim niet waarderen. In plaats van een bedankje postte ze een Tweet waarin ze Jessica beschuldigt hypocrisie. “Mijn moeder vroeg me vandaag ‘wanneer laat Sarah Jessica Parker, die hypocriet, je met rust?’. Dat je continue contact zoekt is een pijnvolle herinnering aan hoe wreed je toen was en nu bent. Ik maak dit heel duidelijk: jij bent niet mijn familie. Jij bent niet mijn vriend. Dus ik schrijf dit om je voor de laatste keer te zeggen dat je moet stoppen met het gebruik maken van andermans ellende, alleen om je ‘nice girl-imago’ te behouden.”
Niet alleen Sarah Jessica Parker kon het niet goed vinden met Kim, ook de andere twee hoofdrolspeelsters zouden problemen met haar hebben. Naar verluidt zou Kim een enorme diva zijn en het niet leuk vinden dat Sarah Jessica Parker een grotere rol had dan zij.
De ruzie’s tussen de vrouwen heeft ervoor gezorgd dat er geen derde film komt van de immens populaire Amerikaanse serie.

Meer DenD