Ruzie tussen Rachel en Sarah van Soelen? ‘Mocht niet aan haar tafel zitten’

Ruzie tussen de BFF's Rachel en Sarah?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Na de breuk met André Hazes bleef Sarah van Soelen contact houden met zijn moeder Rachel. Maar kennelijk is er iets voorgevallen tussen de twee, want de twee zouden elkaar niet meer kunnen luchten of zien…

Het is volgers opgevallen dat Rachel en Sarah elkaar niet meer op Instagram volgen. Wat is er aan de hand? ,,Wie er in ieder geval niet in de nieuwe brasserie van Rachel mag komen is Sarah”, schrijft juicekanaal Realityfbi op Instagram. Wat er precies is voorgevallen is niet duidelijk, maar volgens het kanaal kwamen de twee elkaar onlangs tegen bij een dinnershow, maar mocht Sarah niet plaatsnemen aan de tafel van Rachel.

Sarah Hazes-moe

Mogelijk heeft de ruzie te maken met de uitspraken die Sarah onlangs deed over de familie Hazes. In gesprek met Shownieuws liet ze weten dat ze Hazes-moe is. ,,Ik ben misschien wel het meest Hazes-moe van iedereen”, zei Sarah. Haar opmerking zorgde voor verbazing bij Shownieuws. ,,Wij waren daar verbaasd over, want ze had wel altijd goed contact met Rachel. Maar dat lijkt nu ook verleden tijd”, zei Guido den Aantrekker.

‘Nooit vergeten’

En dat terwijl Rachel onlangs in de podcast Er Kan Van Alles Gebeuren nog vol lof over Sarah sprak. ,,Ik blijf levenslang de familie Van Soelen dankbaar, want Sarah en haar ouders hebben er toch voor gezorgd dat mijn kind in een kliniek terechtkwam. En ik vind gewoon: dat zal ik mijn leven nooit vergeten”, zei Rachel.

Tags

RACHEL HAZESSARAH VAN SOELEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck