Ruzies over en weer: ‘Barbie is weer zwanger!’

Is barbie WEER zwanger?
Door: Charlotte Wijnen
01-11-2021

De ruzie tussen Samantha de Jong en Marie van der Sande, de ex van Gelmore, is nog altijd niet gesust. Marie bijt opnieuw van zich af en besluit een boekje open te doen over Samantha. ,,Ze is alweer zwanger!”

Ruzie met ex van Gelmore

Eerder dit jaar kwam het verdrietige nieuws naar buiten dat Gelmore, de toenmalige vriend van Samantha, plotseling was overleden aan een hartstilstand. Al snel deelde ze een foto op Instagram met hun zoontje Angelo. ,,Heb toch nog een klein stukje Gelmore bij me: onze kleine Angelo. En kan met trots zeggen wat een dappere papa hij heeft gehad”, schreef Samantha.

Maar Angelo is niet het enige kind van Gelmore. Hij heeft ook nog dochtertje Shalina, die hij kreeg met Marie. In dezelfde post haalt Samantha keihard uit naar Marie. ,,Ik begrijp jouw jaloersheid want Gelmore heeft Shalina nooit als zijn dochter gezien.”

‘Over twee maanden weer een ander’

Samantha vond al snel na het overlijden van Gelmore haar huidige vriend Robbie. Op social media regent het intieme foto’s en Samantha is dan ook niet bang om te laten zien dat ze weer gelukkig is. En dat leidt tot grote irritatie bij Marie.

Zij lijkt nog steeds te zitten met de harde woorden van Samantha en besluit een boekje open te doen. ,,Deze vrouw is ook alweer zwanger van Robbie!”, schrijft Marie op Instagram. ,,Op naar pleeggezin voor kind vier.”

Dat Samantha erom bekend staat van relatie naar relatie te gaan, valt Marie ook op. Zij zegt dat Samantha vooral uit is op geld. ,,Als de baby eruit is heeft ze over twee maanden weer een ander.”

Meer DenD