Ryan Gosling gaat I’m just Ken live zingen bij de Oscars

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Acteur Ryan Gosling gaat het nummer I’m just Ken uit de film Barbie live zingen bij de Oscars. Dat meldt Variety maandag. Er werd al weken gespeculeerd of de acteur het nummer, dat hij in de film zingt als het personage Ken, tijdens de ceremonie zou gaan uitvoeren.

Variety baseert zich op bronnen rond de uitreiking. De Academy zelf wil het nieuws nog niet officieel bevestigen. Gosling stelde eerder dat hij het misschien een te groot risico zou vinden om het lied live te zingen. Componist Mark Ronson zei de afgelopen weken dat het zijn grote droom zou zijn als de acteur het wel zou doen.

Gosling speelt in de film Ken, het vriendje van de pop Barbie die in een identiteitscrisis belandt over wie hij eigenlijk is zonder haar. Deze twijfel verwoordt hij in het lied I’m just Ken, dat hij zingt met een koor van andere Kens.

Het lied is genomineerd voor een Oscar. Gosling zelf maakt ook kans op een beeldje. In totaal heeft Barbie acht nominaties ontvangen. De uitreiking vindt plaats op 10 maart en is in Nederland te zien via het kanaal FilmboX.

 

BuzzE

 

 

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck