Sabia vecht terug

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Sinem Toprak

Volgens de advocaat van Sabia Boulahrouz, doelde Sabia helemaal niet op haar voormalige hartsvriendin Sylvie Meis. Sabia zou in de media haar twijfels hebben uitgesproken over de borstkanker van Sylvie.

Voormalige hartsvriendinnen

Sabia had deelgenomen aan een Duitse realityserie ‘Global Gladiators’ en daar deed ze de volgende uitspraak:,,Sommige mensen gaan zelfs zover dat ze een ziekte verzinnen om er beter van te worden.’’

Eerder schreef ze op Instagram zelfs nooit iemand met kanker gekend te hebben, terwijl zij en Sylvie goede vriendinnen waren en Sabia zelfs een aantal keer is meegegaan naar het ziekenhuis voor de chemokuren.
In De Telegraaf vertelt de Duitse manager Marina Coburger van Sylvie, dat er inmiddels aanklachten verstuurd zijn naar Sabia.

De andere voormalige hartsvriendin Touriya Haoud heeft aan het blad Closer het volgende verteld: ,,Het leven van Sylvie is een grote leugen. Alles wat ze doet is berekenend. Met geld kun je alles kopen. Het is walgelijk.’’

Aanklacht

Inmiddels heeft de advocaat van Sabia laten weten dat haar uitspraken niet gericht waren op Sylvie. Volgens Sabia zou zender PR07 de uitlatingen in een verkeerde context geplaatst hebben.

Sylvie heeft verschillende documenten openbaar gemaakt waarin Duitse doktoren bevestigen dat zij borstkanker heeft gehad. Haar manager zegt tegen De Telegraaf dat de schadevergoedingen van de rechtszaken naar DJNS-life zal gaan. Dat is een goed doel waar cosmetica-cursussen worden georganiseerd voor vrouwen met kanker.

Geen contact 

Sylvie en Sabia waren jarenlang beste vriendinnen. Totdat er in 2013 een einde kwam aan het huwelijk van Sylvie Meis en Rafael van der Vaart en Sabia er vervolgens met hem vandoor ging. Sindsdien hebben ze geen contact meer.

 

Tags

BORSTKANKERGLOBAL GLADIATORSLIEGENRAFAEL VAN DER VAARTSABIA BOULAHROUZSCHADEVERGOEDINGSYLVIE MEISTOURIYA HAOUDTWIJFELS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck