Sabia Boulahrouz van villa naar flat

Sabia Boulahrouz.
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Het leven van Sabia Boulahrouz (39) ziet er wel even anders uit dan een paar jaar geleden. De ex van voetballer Rafael van der Vaart (35) heeft de villa waar ze na hun breuk achterbleef en tienduizenden euro’s aan huurschuld opbouwde verlaten en verruild voor een flatje, waar haar kinderen een kamer moeten delen…

Het bescheiden onderkomen, is vanaf vandaag op de Duitse zender ProSieben te bewonderen. ,,Ik ben blij en verheugd om mijn eigen deur achter me te kunnen sluiten”, zegt ze tegen Bild. ,,De kinderen hebben er erg naar verlangd om hun eigen appartement te hebben.”

Hamburg

Het appartementje dat twee woonlagen telt, is gelegen in de Hamburgse wijk Eppendorf, waar nog altijd de vroegere boezemvriendin van Sabia, Sylvie Meis, is gevestigd. Al heeft die een luxe penthouse.

Weelde

Het enige dat Sabia doet herinneren aan de tijd dat ze in weelde leefde, zijn de meubelen die ze vanuit de villa meenam. Al weet de Duitse krant wel te melden dat er flink wat gepast en gemeten moest worden voordat alles in het nieuwe huisje paste.

Eettafel

Zo zou de eettafel van 3,50 meter op geen enkele manier in het huis neer te zetten zijn. En daarom zijn er twee kleinere tafels van gemaakt. Ook hebben haar kinderen Amaya (7) en Daamin (6) samen een kamertje. Toch kan het Sabia niet veel schelen dat ze kleiner is behuisd. ,,Die reusachtige villa heeft me uiteindelijk niet gelukkig gemaakt.”

Tags

APPARTEMENTFLATPENTHOUSESABIASABIA BOULAHROUZVERHUISDVILLA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie