Sabrina Carpenter ontkent ruzie met Olivia Rodrigo

Door: DitjesDatjes
25-01-2021

Sabrina Carpenter ontkent dat ze in haar nieuwe single Skin uithaalt naar Olivia Rodrigo, de 17-jarige Disney-ster die eerder deze maand wereldwijd doorbrak met de hit Drivers License. De zangeressen zouden via hun muziek met elkaar ruziën, maar daar is volgens Sabrina niets van waar.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Volgens geruchten zijn de twee in een driehoeksverhouding verwikkeld met acteur Joshua Bassett. Olivia zou iets met hem hebben gehad tijdens de opnames van de Disney+-serie High School Musical: The Musical: The Series en die kortstondige romance zou het onderwerp zijn van haar hit Drivers License, waarin ze haar liefdesverdriet bezingt. Joshua zou haar hebben verlaten voor Sabrina, waar Olivia volgens haar fans duidelijk naar verwijst in haar nummer.

Op Instagram schrijft de 21-jarige Sabrina dat er geen ruzie is en dat haar nummer Skin al helemaal geen “disstrack” over Olivia is, ondanks dat er wel een duidelijke verwijzing naar Drivers License in lijkt te zitten. “Sommige regels gaan over een specifieke situatie”, aldus Sabrina. “Andere regels gaan over tal van andere ervaringen die ik het afgelopen jaar heb gehad.”

In een poging de fans van beide kampen een beetje te kalmeren, vervolgt ze: “Ik wil niet dat dit een eindeloos verhaal wordt, dus gebruik dit alsjeblieft niet als een excuus om te haten op elkaar.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD