Salma Hayek moest leren vloeken voor film met Samuel L. Jackson

Door: DitjesDatjes
16-06-2021

Samuel L. Jackson staat bekend als een van de grofgebektste acteurs op het witte doek. Salma Hayek, die in de nieuwe film The Hitman’s Wife’s Bodyguard zijn vrouw speelt, moest flink leren vloeken om een beetje met hem mee te kunnen.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“Het was leuk, maar in het begin nogal intimiderend”, herinnert de 54-jarige actrice zich in The Tonight Show Starring Jimmy Fallon. “Ik moest heel vaak ‘motherfucker’ tegen hem zeggen. Ik voelde me net Robert De Niro in Taxi Driver terwijl ik voor de spiegel oefende met vloeken.”

Hayek speelt in de film de rol van Sonia, de vrouw van huurmoordenaar Darius Kincaid (Jackson). Het personage blijft af en toe nog een beetje hangen, zo geeft ze toe. “Ik moet wel oppassen, want er zit nog iets van Sonia in me dat er af en toe uitkomt.” De actrice vloekte laatst in het bijzijn van haar dochter, die verontwaardigd reageerde. “Toen zei ik: ‘Dat was ik niet, dat was Sonia’. Dus elke keer als ik iets zeg wat ik niet zou moeten zeggen, dan is het: ‘Dat was ik niet, dat was Sonia’.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD