Sam Asghari neemt het op voor Britney Spears na pestbericht

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Sam Asghari heeft het online opgenomen voor Britney Spears, de vrouw van wie hij binnenkort gaat scheiden. Hij deed dat nadat Donald Trump jr. een grap had gemaakt ten koste van de zangeres. Onder het bericht van Trump jr., de zoon van de voormalig president Trump, sprak Asghari hem aan op zijn pestgedrag.

“Het is niet oké om een pestkop te zijn”, reageerde Asghari onder de post van Trump. Eerder op de dag deelde die een compilatie van twee foto’s van Spears. Onder een oudere foto van een jonge Spears stond ‘America onder Trump’ en onder een screenshot uit een recente video waarin de zangeres danst met messen ‘America onder Biden’. Trump schreef daarbij “Jep”.

Met de compilatie wilde Trump mogelijk aankaarten dat het niet goed gaat met Amerika. De recente messenvideo die Spears onlangs op Instagram plaatste, was voor iemand uit haar omgeving aanleiding om hulpdiensten te bellen om poolshoogte te gaan nemen. De politie stelde later dat Spears niet in nood verkeerde en dat de messen nep waren.

Het was de eerste keer dat Asghari (29) Spears publiekelijk verdedigde, sinds het nieuws over hun aanstaande scheiding in augustus bekend werd.

 

BuzzE

 

 

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck