Samantha al tijdens huwelijk met Michael verliefd op Gerrit!

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jessie Baltus

Getrouwd en verliefd op een ander, het gebeurde Samantha de Jong. Ze werd tijdens haar huwelijk met Michael van der Plas al verliefd op haar huidige vriend Gerrit. ,,Ik weet nog dat ik bij mezelf dacht: jij wordt van mij!”, vertelt ze aan weekblad Story.

‘Ik ben gelukkig’

Na regen komt zonneschijn bij Samantha ‘Barbie’ de Jong (30). ,,Ik ben gelukkig”, vertelt ze aan Story. Ze zou een goede relatie hebben met haar ex Michael van der Plas en zijn vriendin Naomi. ,,We voeren leuke gesprekken over de kinderen. Zij zorgen fantastisch voor Angelina en Milano, en ik zie hen regelmatig,” vertelt Samantha.

‘Gerrit houdt me op rechte pad’

Samantha is razend enthousiast over haar nieuwe liefde Gerrit. Ze zou al tijdens het huwelijk met Michael een oogje op hem hebben. ,,Hij heeft zoveel levenservaring, en hij weet precies hoe hij een vrouw moet behandelen. Hij is echt te gek. Ook met mijn ouders kan hij goed overweg. En Gerrit houdt me op het rechte pad, voor zover dat nog nodig is. Binnenkort wil ik Gerrit voorstellen aan Michael en Naomi. Michael kent hem ongetwijfeld al uit Den Haag, maar ik wil graag dat hij hem nu als mijn vriend leert kennen,” vertelt ze aan Story.

Tags

AngelinaGelukkigGerritMichael van der PlasMilanonieuwe vriendSamantha de JongVerliefd

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie