Samantha de Jong gaat verder op OnlyFans

Samantha gaat verder op OnlyFans
Door: Charlotte Wijnen
09-12-2022

Samantha de Jong is weer even terug op social media. Maandenlang werd er niets van haar vernomen omdat ze in een afkickkliniek zit. Nu laat ze weten dat ze na haar behandeling grootse plannen heeft. ,,Binnenkort te zien op OnlyFans”, schrijft Samantha op Instagram.

Na de geruchten dat Samantha de Jong in een Haags bordeel zou werken, werd er lange tijd niets meer van haar vernomen. Waar ze normaal bijna dagelijks foto’s op Instagram deelde, was het ineens akelig stil. Een paar weken geleden liet ze eindelijk weer van zich horen en vertelde ze dat ze in een afkickkliniek zit.

Afkickkliniek

,,De reden daarvoor was omdat ik niet meer het leven wilde leiden dat ik geleid heb. Ik kon er niet meer tegen, ik zat gedwongen in de prostitutie. Dat was zo erg…”, vertelde Samantha in gesprek met weekblad Story. ,,Als ik verder was gegaan met dat leventje, was ik er niet meer geweest. Ik kan niet op de details ingaan, want het is een periode waar ik met de buitenwereld nog niet over wil praten. Dat doe ik wel met de hulpverleners hier. Ik zit hier nu twee maanden en ik blijf nog vier maanden.”

OnlyFans

Nu laat Samantha weten dat ze terug is op social media. ,,Lieve mensen volg ons ook allemaal op Instagram en op TikTok”, schrijft ze in Instagram Stories. Ook laat ze weten dat ze binnenkort, vermoedelijk als ze weer thuis is, een account aan gaat maken op OnlyFans. ,,Binnenkort ook te zien op OnlyFans.”

Meer DenD