Samantha de Jong in ziekenhuis opgenomen na overlijden vriend

Door: Ditjes en Datjes
27-04-2021

Drama blijft zich afspelen in het leven van Samantha de Jong. Nadat zondag plotseling haar vriend kwam te overlijden, zou naar verluidt Samantha, ook bekend als Barbie, in het ziekenhuis zijn opgenomen. Dit wordt bevestigd door mensen uit haar directe omgeving, volgens Privé.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Barbie liet zondag op haar Instagram-account weten dat haar vriend Gelmore is overleden aan een hartstilstand: ,,Hou van jou lieve schat. Zomaar ineens ben je overleden, hoe kan dit. Lieve schat, ik kan het niet geloven dat je er niet meer bent. Ik heb je geholpen maar niks hielp. (…) Ik kan me geen leven zonder jou voorstellen. Gisteren waren we nog lekker aan het koken en lachen. Ik ga je missen boef, uit het oog nooit uit me hart. Gelmore is overleden aan een hartstilstand.” schreef zij bij een kussende foto van de twee.

In shock

Maandag zou de tv-ster onwel zijn geworden nadat zij bij een vriendin thuis troost zocht. Zij zou uit voorzorg naar het ziekenhuis zijn gebracht. Privé meldt dat Barbie in een shock zou verkeren toen de vader van haar derde kindje voor haar ogen overleed.

Volgens Privé is het onduidelijk hoe het nu met Samantha is gesteld. Zij zou voornamelijk behoefte hebben aan ’rust’.

Meer DenD