‘Barbie’ pakt leven wéér op

Door: DitjesDatjes
20-06-2019

Iedereen weet dat Samantha de Jong een zware periode achter de rug heeft. Toch lijkt de realityster haar leven wéér op de rit te hebben. Dit laat Oh Oh Cherso Barbie op haar eigen Instagram weten door middel van een post waarin ze zich zeker niet inhoudt.

‘Schijnheilige walgelijke mensen’

,,Ik ga ook een hele nieuwe start maken en de rest verrot maar, schijnheilige walgelijke mensen, maar karma is a bitch! Over een ander wat zeggen terwijl ze zelf geen haar beter zijn, hahaha lach me kapot. Gluiperds doen alles stiekem, fuck jullie, ik leef mijn leven zoals ik dat wil en daar heeft niemand wat mee te maken. Dat maak mij geen slecht mens, lekker makkelijk om maar achter mij te schuilen. Nou, toedeloe viezerikken!!”

Meningen verschillen

Op wie Barbie zo kwaad is, is nog niet bekend. Ze krijgt veel verschillende reacties van haar volgers: ,,Ze weet dondersgoed waar ze mee bezig is. Een en al aandachtsgeil. Blijf lekker poseren op de kamers van je kinderen. Zo te zien nog niet helemaal genezen van je ziekte.” Een andere volger zegt: ,,Vallen… Opstaan… Kroontje recht zetten… En weer doorgaan. #LeefJeEigenLeven.”

Dik verliefd

Vriendje Maron Hill en Samantha zijn inmiddels vier maanden samen en dat lijkt op social media tot nu toe nog goed te gaan. Maron zegt supertrots op haar te zijn en Barbie Samantha ziet haar vriend als grote steun en toeverlaat.

 

 

Meer DenD