Samantha de Jong ontkent maken pikant filmpje

Samantha ontkent opnemen pikant filmpje
Door: Charlotte Wijnen
15-07-2022

Er is een pikant filmpje van Samantha de Jong opgedoken waarin ze seksuele handelingen aanbiedt in ruil voor geld. De heren van Roddelpraat hebben het filmpje in handen gekregen en delen het in de laatste uitzending. Samantha is niet blij met de uitgelekte beelden. ,,Het is gemaakt als grapje!”

Dennis Schouten en Jan Roos kregen een mail doorgestuurd van een kijker die pikante beelden van Samantha in handen heeft. De kijker kreeg op een escort-website een bericht van ‘ene Naomi’ die hem uitnodigde om naar haar woning in Scheveningen te komen.

,,Ik dus daarheen en kom in een crackhuis in Scheveningen echt niet normaal goor”, aldus de kijker. ,,Zit Samantha barbie daar.”

Pikant filmpje

Volgens de kijker bood Samantha betaalde seks aan en ontvangt ze vaker klanten in de woning. Het filmpje met de uitnodiging stuurde hij door naar Roddelpraat en werd in de laatste uitzending gedeeld.

Op de beelden is te zien hoe Samantha op een bed zit. ,,Hoi ik ben Naomi, en ik kan jou wat geven en dat is de tijd van je leven”, zegt ze in het filmpje. Hoewel Samantha een zwarte pruik draagt, is het duidelijk te zien dat het om haar gaat.

‘Het was een grapje’

Samantha, die nog altijd samen is met haar vriend Robbie, is niet blij met de uitgelekte beelden. ,,Waar je ogen niet waren moet je mond niet spreken!”, schrijft ze op Instagram. ,,Als de naam Barbie ter sprake komt valt het me echt op dat het erger wordt gemaakt.”

Hoewel ze toegeeft dat ze het inderdaad is op de beelden, benadrukt ze dat het niet de bedoeling was om een pikant filmpje te maken. ,,Dat filmpje over Naomi is dus vorig jaar gemaakt als grapje. We deden iemand na want we weten inmiddels wel dat stoute filmpjes niet met kleding aan gemaakt worden he”, aldus Samantha. ,,Plus ik sta op geen enkele site… Mijn naam is makkelijk te gebruiken.”

Meer DenD