Samantha de Jong terug op sociale media na maanden pauze

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Samantha de Jong geeft eindelijk een teken van leven. Hoewel ze in de afkickkliniek in Schotland zit, heeft ze voor het eerst sinds augustus een foto op sociale media gepost!

Sociale media

Maanden is het stil geweest rondom Barbie. Waarschijnlijk moest ze haar telefoon in de afkickkliniek afgeven, en mocht ze nauwelijks contact zoeken met vrienden en familie. Sociale media was totaal uit den boze. Dat ze nu wel haar telefoon weer heeft, kan betekenen dat het goed met haar gaat en dat ze in de volgende fase van het proces zit.

Voogdij

Gelukkig staat ze lachend op de foto, en dat terwijl de rechter net heeft besloten dat Michael, de ex-man van Barbie, voorlopig de voogdij houdt over de twee kinderen.

Sinds Barbie begin dit jaar een zelfmoordpoging ondernam staat haar leven op z’n kop. Ze belandde in een kliniek in Nederland, maar hield zich daar niet aan de regels. Toen ze ging samenwonen met haar toenmalige vriend liep een ruzie tussen hen uit de hand, en ook met haar nieuwe vriend Jeffrey Lake ging het mis. Ze sprong, om nog onduidelijke reden, uit een raam uit haar huis en sneed in haar polsen. Uiteindelijk is er besloten de realityster te laten opnemen in een kliniek in Schotland, in de hoop dat ze daar eindelijk tot rust komt.

Op dit moment werkt Samantha hard aan haar herstel, en hoopt ze naar verloop van tijd de voogdij over de twee kinderen weer terug te krijgen.

https://www.instagram.com/p/BpaYi8hlt-L/?taken-by=samanthaenfriends

 

 

Tags

BarbiekliniekSamantha de JongSchotlandsociale media

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie