Samantha deelt video’s met nieuwe liefde

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Samantha de Jong deelt op haar Instagram foto’s en video’s met haar nieuwe vriend. De vrouw lijkt wederom te denken dat dit dan toch echt de ware is, want ze schrijft onder meer ,,Lang gewacht en daar ben je eindelijk.” Hoe lang de twee al een relatie hebben en wie de man op de foto en in de filmpjes precies is, is niet helemaal duidelijk.

Niet zijn zoon

De nieuwe liefde is een lichtpuntje in het leven van Samantha, dat de afgelopen periode wederom enorm heftig was. Ze brak met haar vriend Gerrit, met wie ze zelfs verloofd was. Gerrit ontdekte namelijk dat het kindje van Samantha, Djemino, waarschijnlijk niet zijn biologische zoon is. Het jongetje heeft namelijk een vrij donkere huidskleur, wat opmerkelijk is voor een kind van twee witte ouders.

Naam veranderd

Na de breuk ging het bergafwaarts met Samantha. De bracht haar zoontje naar familie, en zorgde er tijdelijk niet meer zelf voor. Jeugdzorg is, net zoals haar twee oudere kinderen, ingeschakeld en inmiddels is het kindje uit huis geplaatst. Het kindje heet overigens ook geen Djemino meer, maar Angelo. ,,Die naam had ik al in gedachten toen ik van Angelina in verwachting was. Als ik toen een zoontje had gekregen, had hij Angelo geheten. Het werd nu Djemino, naar de overleden kleinzoon van Gerrit. Maar nu ik zonder hem verderga, noem ik hem Angelo de Jong”, zei Samantha tegen Story.

Tags

BARBIEGERRITMANRELATIESAMANTHA DE JONGVRIENDZOON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie