Samantha en Gerrit onthullen bijzondere naam zoontje

Samantha de Jong
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Samantha de Jong is nu enkele maanden zwanger van een jongetje. De voormalig realityster en haar vriend Gerrit weten al op welke dag het kindje wordt geboren en welke naam hun zoon zal krijgen.

Geboortedatum

Op 6 december zal Samantha bevallen van haar zoontje. Dat weet ze zeker, want doordat de bevalling van haar dochter Angelina niet makkelijk ging, hebben artsen besloten dat ze alleen nog maar via een keizersnee mag bevallen. Zoontje Milano is zo ter wereld gekomen en ook het kindje van Samantha en Gerrit zal via een keizersnee worden geboren. ,,We mochten kiezen tussen 5 december in de avond of 6 december overdag. We hebben echt getwijfeld, maar uiteindelijk toch voor de dag na het sinterklaasfeest gekozen”, vertelt Samantha tegen weekblad Story.

Bijzondere naam

Niet alleen de geboortedag is bekend, óók weten ze al welke naam hun kind krijgt. De dochter van Gerrit was vier maanden zwanger toen ze ontdekte dat haar kindje niet levensvatbaar was. Gerrit: ,,Dat was ontzettend moeilijk voor haar. Het beste was om de zwangerschap af te breken. Ze heeft hem de naam Djemino Marco gegeven en zo gaat het zoontje van Samantha en mij ook heten.” Zijn dochter Thea vindt het mooi dat haar halfbroertje die naam gaat dragen. Gerrit: ,,Ze was enorm ontroerd toen we het vertelden. Ik denk dat we haar geen mooier cadeau konden geven.”

Tags

BARBIEGERRITKINDSAMANTHA DE JONG

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie