Samantha en Thomas geen favoriete namen

Door: DitjesDatjes
15-10-2018

LONDEN – De naam van Meghans haatdragende halfzus Samantha Markle maakt volgens de Britse wedkantoren weinig kans (100/1) volgend voorjaar te worden gekozen als de hertog en hertogin van Sussex een meisje krijgen. Het lijkt ook niet erg waarschijnlijk dat Harry en Meghan, die dinsdag op de eerste werkdag van hun bezoek aan Australië pad gaan in Sydney, dat hoog op hun namenlijstje hebben staan. Als ze daar al aan hebben gedacht.

Maar de ‘bookmakers’ aanvaardden maandag meteen weddenschappen toen Kensington Palace bekendmaakte dat er een koninklijke baby op komst is en dat Harry en Meghan de familie vrijdag al discreet hadden ingelicht bij de bruiloft van prinses Eugenie. Daarna zouden ze immers twee weken op reis gaan naar Australië, Nieuw-Zeeland, Fiji en Tonga.

Het Britse publiek bleek bij de eerste rondgang die de Londense krant Evening Standard langs de wedkantoren maakte nog niet veel fantasie te hebben. De top vier van jongensnamen waren maandagavond Alexander (2/1), Arthur (3/1), Philip en Albert (6/1). De naam van Meghans vader Thomas werd ook genoemd, maar was net als Samantha niet favoriet: 100/1. Meisjesnamen waren al even traditioneel: Alice (5/2), Victoria en Mary (4/1) en ook Diana werd genoemd (50/1).

 

BUZZR

 

 

Meer DenD