Samantha: ‘Ik kan me nauwelijks iets herinneren’

Door: Tanja Brouwer
22-04-2020

Het gaat naar omstandigheden goed met Barbie. Maar de voormalig realityster heeft een flinke klap gegeven en dat heeft haar lichaam gemerkt. Aan Shownieuws vertelt Samantha wat voor verwondingen ze heeft opgelopen door het auto-ongeluk van zondagavond.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Ik vloog door de auto’

,,Ik heb een zware hersenschudding, een gebroken rib en ook heb ik meerdere rug- en nekwervels gekneusd”, zegt de vrouw die met spoed naar het ziekenhuis vervoerd moest worden. De traumahelikopter moest zelfs uitvliegen voor het ongeluk. ,, Van het ongeluk kan ik mij nauwelijks iets herinneren. Ik herinner mij de klap tegen de muur en dat ik door de auto heen vloog met mijn hoofd tegen de ruit. Daarna werd ik de volgende dag pas wakker in het ziekenhuis.” Samantha zat met twee mannen in een auto, die naar verluidt niet verzekerd was. De heren kwamen er goed vanaf, want zij werden een dag voor Samantha al uit het ziekenhuis ontslagen. Samantha zelf moet nog even blijven.

De politie gaat nog onderzoek doen naar het ongeval. Dit is niet bijzonder, want dat gebeurt bij alle ernstige verkeersongevallen.

Meer DenD