‘Samantha nog verslaafd aan drank en drugs’

Samantha de Jong
Door: Tanja Brouwer
01-11-2019

Als ze ooit weer voor haar kinderen wil zorgen zal Barbie van de drugs, drank en andere verdovende middelen moeten blijven. Zelf beweert ze dat ze dit keurig doet, maar haar voormalig beste vriendin Kimberley weet beter. Zij onthult dat Samantha zich nog steeds ernstig misdraagt.

Regelmatig moet Samantha haar urine laten controleren op drugs. Nog geen enkele keer zou het positief zijn getest. Volgens Kimberley komt dat niet omdat Barbie clean is, maar omdat de voormalig realityster iedereen voor de gek houdt. Ze zou niet zo dom zijn als dat ze zich soms voordoet. ,,Dat komt doordat ze altijd een ballon met schone urine in haar tasje heeft zitten. Ze gaat dan naar het toilet om zogenaamd in het potje te plassen en daar giet ze gewoon de bal met schone urine in het potje”, zegt Kimberley tegen weekblad Weekend. Samantha zou zo ver gaan, dat ze Kimberley eens heeft gevraagd om voor haar te plassen. ,,Dat ging me echt te ver. Ik snap ook niet dat die hulpverleners zo dom zijn dat ze die trucjes niet doorhebben.”

Tekst gaat verder onder advertentie
   

 

Rolf Tangel

,,Ze snuift en drinkt zich nog ieder weekend te pletter”, weet Kimberley. ,,Ik weet precies wanneer ze wel of niet gebruikt.” Helaas is het zo dat Barbie regelmatig omgaat met mensen die veel verdovende middelen gebruiken. Haar ex-vriend Maron zou volgens Kimberley regelmatig drugs gebruiken. ,,En nu is ze weer hele dagen samen met die gesjeesde porno-acteur Rolf Tangel, die zelf tegen de klippen op gebruikt.”

Meer DenD