Samantha onherkenbaar op jeugdfoto

Samantha de Jong
Door: Tanja Brouwer
03-06-2020

Samantha de Jong draagt het liefst roze kleding, glitteroutfits en bontkragen. Daarnaast is ze niet vies van een beetje botox of plastische chirurgie. Op Instagram deelt de zwangere vrouw nu een foto van hoe ze eruit zag als kind, en ze is bijna onherkenbaar.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

,,Ah, samen met mijn neefjes en nichtjesā€, schrijft ze bij de foto waarop ze een jaar of 9 zal zijn. Ze zit op de bank met nog drie andere kinderen. Samantha is zo te herkennen omdat de andere donker haar hebben, maar de voormalig realityster ziet er toch heel anders uit op de foto. 

Zwangerschap

Momenteel houdt Samantha zich vooral bezig met haar nieuwe vriend Gerrit en natuurlijk met haar zwangerschap. Het koppel kwam pas te weten dat er een kindje op komst was, toen Gerrit en Samantha betrokken raakten bij een auto-ongeluk in Den Haag. Gerrit, die achter het stuur zat, had naar eigen zeggen wel een slokje op en raakte de macht over het stuur kwijt waardoor de auto op een hekwerk botste. Gerrit en een andere passagier kwamen met de schrik vrij, maar Samantha moest naar het ziekenhuis. Daar ontdekten doktoren dat ze in verwachting is. Het koppel vertelde dat, hoewel ze nog niet lang samen zijn, het kindje erg welkom is.


Meer DenD