Samantha onthult geslacht baby

Samantha de Jong
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Samantha de Jong en haar vriend Gerrit Meerts kunnen hun geluk niet op. De voormalig realityster is nu bijna vier maanden zwanger van hun eerste kindje, en gisteren maakten ze bekend of het een jongetje of meisje is. 

‘Super trots’

De twee organiseerden een zogenaamde ‘gender reveal party’ en hadden het huisje van Barbie vol met blauwe en roze slingers en ballonnen versierd.

Het was aan de de verzamelde vriendenkring om vervolgens te raden welk geslacht de nieuwe telg van Barbie heeft. En wat blijkt: het wordt een jongetje! ,,Wij zijn super trots dat we een zoon krijgen”, schreef Barbie na de onthulling op haar Instagram. 

Trouwplannen

Samantha en haar vriend kwamen er per toeval achter dat er een kindje op komst is. Eind april raakten de twee betrokken bij een auto-ongeluk en Barbie moest met spoed naar het ziekenhuis worden gebracht. Daar ontdekten artsen dat ze al zo’n acht weken zwanger was.

Hoewel Samantha en Gerrit nog niet lang samen zijn, zijn ze toch erg blij met het nieuws.

Het koppel is er zeker van gelukkig te blijven, want onlangs vertelde Gerrit en Samantha dat ze trouwplannen hebben en dat ze graag willen samenwonen in een woonwagen op het kamp waar ook familie van Gerrit woont.

Kinderen

Uit haar eerdere huwelijk met Michael van der Plas heeft Samantha twee kinderen: Angelina (7) en Milano (5). Die kinderen wonen niet bij Samantha, maar bij Michael en zijn vriendin Naomi.

Tags

BABYBARBIEGERRITJONGETJESAMANTHA DE JONG

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie