Samantha pakt leven op met nieuw huisje

Door: DitjesenDatjes
23-04-2018

Samantha de Jong pakt haar leven weer op na het drama dat zich afgelopen januari heeft afgespeeld. Ze durft weer vooruit te kijken, en gaat opzoek naar een nieuw huisje.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Roze paleisje

Nadat ze in januari een zelfmoordpoging ondernam woonde ze tijdelijk in een kliniek, vervolgens bij haar toenmalige vriendje Jordi Ossel en de afgelopen weken bij haar ouders in Scheveningen. Haar eigen ‘roze paleisje’ moest ze uit wegens een huurachterstand.

Nu is de realityster klaar om weer op zichzelf te wonen. Of haar kinderen Angelina en Milano bij haar komen wonen is nog niet zeker. Haar ex-man Michael wil het liefst dat Milano tijdelijk bij het in Spanje komt wonen en Angelina bij haar moeder blijft. Uiteindelijk wil hij dat ze allebei in Nederland wonen:,,Mijn opvatting is dat ook bij gescheiden ouders de kinderen bij hun moeder horen te zijn”, zei Michael vorige week.

Zin in

Via Instagram deelt ze het positieve nieuws via Instagram: ,,Goedemorgen weer een nieuwe week ik heb vandaag een afspraak voor een nieuw huisje super zin in en hopelijk blijft het zonnetje vandaag lekker schijnen ? iedereen een fijne maandag liefs sammy.”  Ook op haar Facebookpagina deelt ze het bericht.

https://www.instagram.com/p/Bh51hxKnMUS/

Genieten

Ook in oudere foto’s en filmpjes die Samantha op Instagram heeft gepost is te zien dat het beter gaat met haar. Gister deelde ze een filmpje waarop te zien is hoe zij samen met haar kinderen en vrienden van het lekkere weer geniet met een barbecue. Ook gaat ze met de kinderen vaak opstap naar de speeltuin of naar de kermis.

Meer DenD