Samantha Steenwijk aangepakt door Loretta Schrijver: ‘Je geeft de juicekanalen voer’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Samantha Steenwijk heeft de afgelopen dagen behoorlijk wat kritiek gekregen. Volgers vinden dat de zangeres op de verkeerde manier aandacht heeft gevraagd voor haar nieuwe single en vandaag krijgt ze nog een trap na. Ze is te gast in Koffietijd en wordt daar hard aangepakt door Loretta Schrijver. ,,Je geeft de juicekanalen voer!”

Samantha, die een enorme hekel heeft aan de juicekanalen, deelde vorige week een bericht op Instagram waarin ze liet doorschemeren dat het over en uit was tussen haar en Daisy. Vervolgens weigerde ze vragen van media die hoor en wederhoor wilden plegen.

Commotie

In Koffietijd blikt Samantha Steenwijk terug op de commotie die toen ontstond. ,,Ik dacht echt wel dat mensen zouden denken dat ik dat niet op deze manier zou zeggen mochten er thuis problemen zijn”, legt ze uit. Onzin, vindt Loretta Schrijver. ,,Maar dit is toch de manier waarop men tegenwoordig via social media communiceert? Want even voor alle duidelijkheid: iedereen dacht dus dat jullie uit elkaar waren.”

Samantha is echter van mening dat ze zelf mag bepalen wat ze op Instagram deelt. ,,Je bent natuurlijk vrij om te promoten op je eigen social media kanalen. Daar zijn ze voor”, aldus Samantha. ,,Wij dachten, laten we er een stukje opzetten van de nieuwe tekst en kijken wat daar van komt. Nou daar kwam natuurlijk heel veel van inderdaad.”

‘Je geeft de juicekanalen voer’

Volgens Samantha heeft iedereen gewoon te snel een conclusie getrokken, maar Loretta is het daar niet mee eens. ,,Fans voelen zich gepikeerd want die denken: je hebt ons wat voorgehouden en het leek net of jullie uit elkaar waren. En je bent natuurlijk degene die juicekanalen hard aanpakt, maar je geeft ze wél voer!”

Dat het groots werd opgepakt door de media en de juicekanalen is volgens Samantha niet háár schuld. ,,Nee. Dit is een single promoten”, antwoordt ze. ,,En ik heb helemaal niks te maken met media of met juicekanalen. Zíj hebben uiteindelijk te voorbarig conclusies getrokken.”

Tags

LORETTA SCHRIJVERSAMANTHA STEENWIJK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck