Samantha Steenwijk haalt uit naar Yvonne Coldeweijer: ‘Ze durft me niet aan te kijken’

Samantha vindt Yvonne zielig
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Samantha Steenwijk heeft een bewogen jaar achter de rug: Yvonne Coldeweijer verspreidde roddels over haar huwelijk én meldde dat Samantha illegale dieetpillen had gebruikt. Voor het eerst doet de zangeres haar verhaal. ,,Yvonne is een heel zielig meisje”, sneert ze in een interview met Beau Monde.

Samantha stond afgelopen jaar vaak in het middelpunt van de belangstelling. En dat was niet altijd vanwege haar stem, maar vanwege de roddels die verspreid werden door de juicekanalen. Volgens Yvonne Coldeweijer was Samantha niet zelfstandig 22 kilo afgevallen, maar was ze al die kilo’s verloren dankzij het gebruik van illegale dieetpillen.

Inspiratiebron

Samantha werd naar eigen zeggen een uithangbord voor illegale drugs, iets wat ze absoluut niet wilde. Daarom besloot ze de roddelkoningin voor de rechter te slepen. ,,Mijn inbox zat vol met mensen die ook aan de illegale dieetpillen wilden en die mij als inspiratiebron zagen”, vertelt Samantha in gesprek met Beau Monde. ,,Mijn belangrijkste motivatie om juridische stappen te zetten, was om te voorkomen dat mensen door mij dieetpillen zouden gaan gebruiken.”

Oogcontact

Dat ze in één adem genoemd werd met drugs vond ze verschrikkelijk. En omdat ze hard kon bewijzen dat ze de dieetpillen nooit genomen had, zat er geen andere optie op dan naar de rechter te gaan. Tijdens de zitting was Samantha dan ook strijdvaardig. ,,In de rechtszaal heb ik haar bijna de hele zitting proberen aan te kijken”, vertelt ze over Yvonne Coldeweijer. ,,Ik dacht dat als ze me één keer in de ogen zou kijken, ze zou zien wat voor leed ze had aangericht.”

‘Laf’

Maar volgens Samantha heeft Yvonne haar bewust niet aangekeken. ,,Dat deed ze niet en dat vond ik laf”, aldus Samantha. Ze noemt Yvonne een ‘heel zielig meisje’ en heeft absoluut geen spijt van haar stap naar de rechter. ,,Stel dat ze weer iets naar buiten brengt waarmee ze andere mensen kan schaden, zoals met die drugspillen, dan zou ik het zo weer doen.”

Tags

JUICESAMANTHA STEENWIJKYVONNE COLDEWEIJER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie