Samantha Steenwijk heeft werk nodig

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De nieuwe single van Samantha Steenwijk heeft haar kennelijk nog geen optredens opgeleverd, want uit een mail die Juicechannel in handen heeft gekregen blijkt dat ze op zoek is naar werk. ,,Haar boekingskantoor gaat zelfs evenementen af die niet meer plaatsvinden.”

Samantha Steenwijk heeft de afgelopen dagen een hoop kritiek over zich heen gekregen. Samantha, die een enorme hekel heeft aan de juicekanalen, deelde vorige week een bericht op Instagram waarin ze liet doorschemeren dat het over en uit was tussen haar en Daisy. Vervolgens weigerde ze vragen van media die hoor en wederhoor wilden plegen.

Kritiek

Volgers vinden dat de zangeres op de verkeerde manier aandacht heeft gevraagd voor haar nieuwe single en lieten dat massaal weten onder de aankondiging van haar nieuwe single. ,,Had gewoon medelijden met je. Dacht zielig voor de tweede keer wat zal ze een verdriet hebben. Nee gewoon aandacht om te cashen”, zo reageerde een volger.

Op zoek naar werk

En hoewel Samantha dacht slim te zijn en zo meer aandacht te krijgen voor haar nieuwe single, heeft haar stunt tot nu toe nog weinig uitgehaald. Sterker nog: uit een mail van haar boekingskantoor blijkt dat de zangeres op zoek is naar werk. ,,Op 09-03-2021 heeft het evenement ‘Uit Volle Borst’ plaatsgevonden. Bij dit evenement heeft Samantha Steenwijk opgetreden. Zouden wij voor een nieuwe editie weer iets voor jullie kunnen betekenen? Wellicht kan Samantha Steenwijk weer een optreden verzorgen”, luidt de mail die Juicechannel in Instagram Stories deelt. ,,Samantha is wel heel erg op zoek naar optredens aangezien haar boekingskantoor evenementen afgaat die niet meer plaatsvinden”, grapt Juicechannel.

Tags

SAMANTHA STEENWIJK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie