Samantha Steenwijk ontvangt doodsbedreigingen

Samantha Steenwijk
Door: Lies Jansen
28-04-2021

De deelname van Samantha Steenwijk aan het spelprogramma ‘De Verraders’ heeft een nogal heftige wending gekregen. Waar deelnemen aan spelprogramma’s meestal gezellig is, is het nu voor de 35-jarige zangeres uitgelopen op een drama.

Gaat te ver

In de Veronica Inside Ochtendshow vertelt Samantha over de grote hoeveelheid kritiek die zij ontving omtrent haar deelname aan De Verraders. ,,Ik moet wel eerlijk zeggen, dat ik echt wel veel kan hebben. Maar dat ik nu doodsbedreigingen krijg voor dit spelletje, dat is wel echt heftig. Het gaat me nu echt wel een beetje te ver moet ik eerlijk zeggen.”   

Aangifte?!

De kritiek ontving Samantha naar aanleiding van het ‘onvoldoende’ verdedigen van haar mede-verraders. De doodsbedreigingen vallen zwaar bij de zangeres. ,,Ik heb geloof ik al vijf keer zitten janken in de tussentijd”, aldus Samantha. Aangifte tegen de doodsbedreigingen gaat ze niet doen. Maar benadrukt de zangeres: ,,Het doet me wel wat. Dat kan ik wel zeggen en dat is voor het eerst van mijn leven.”

Meer DenD