Samantha Steenwijk over Angela de Jong: ‘Ze wil mij kapotmaken’

Samantha Steenwijk heeft bloedhekel aan Angela de Jong
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Samantha Steenwijk heeft enorm veel kritiek over zich heen gekregen toen ze een reactie gaf op de misstanden van The Voice. Vooral Angela de Jong had geen goed woordje meer over de zangeres te zeggen. En daar is Samantha helemaal klaar mee. ,,Jammer dat de mediawereld in zo’n flow zit.”

In haar eerste reactie op de misstanden van The Voice gaf Samantha toe de geruchten al jarenlang te kennen. ,,Ik heb wel verhalen gehoord, maar niet van de hoed en de rand”, zei ze in RTL Boulevard. ,,Het was die persoon met die kandidaat, of dat er inderdaad een belofte tegenover stond van, dan kun je een ronde verder komen.”

Afgebrand in column Angela de Jong

Angela de Jong wist niet wat ze hoorde en brandde Samantha volledig af. ,,Deelnemers zoals Samantha? Die deden hun ogen dicht, keken weg en vergoelijkten het gedrag van mannen als Rietbergen en wellicht ook Ali B en Marco Borsato”, schreef ze in haar AD-column.

Maar volgens Samantha heeft Angela haar woorden verdraaid. ,,Ik heb dingen gezegd die door een columnist heel anders verwoord zijn de dag erna. Dat heeft ervoor gezorgd dat mensen dat gingen geloven, anders dan wat ik werkelijk heb gezegd en bedoeld”, vertelt ze in gesprek met weekblad Weekend.

Misgunnen

Zo zegt Samantha nooit gezegd te hebben dat ze heeft geweten van het seksueel overschrijdend gedrag. ,,Ik heb alleen gezegd dat ik wel wist dat mensen gek waren op elkaar en dat ik weet dat er inderdaad mensen bij waren die de liefde met elkaar bedreven, maar is het dan aan mij om ze te vragen op basis waarvan ze dat gedaan hebben?”

Hoewel Samantha in gesprek met het weekblad de naam Angela niet noemt, wordt het wel duidelijk dat ze het over haar heeft. ,,Dat mag je zelf invullen, maar het was naar. Er zijn heel veel mensen tegenwoordig die anderen iets misgunnen, die iemand’s carrière willen kapotmaken. Jammer dat de mediawereld in zo’n flow zit.”

Tags

AFGEBRANDANGELA DE JONGSAMANTHA STEENWIJKSNEERTHE VOICETHE VOICE OF HOLLANDTVOHWOEST

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck