Samantha Steenwijk over coming-out: ‘Mijn ouders hadden er moeite mee’

Samantha Steenwijk
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Zangeres Samantha Steenwijk doet een boekje open over een moeilijke periode in haar leven. Zij vertelt dat haar ouders moeite hadden met haar seksuele geaardheid. ,,Iedereen vond het prima, behalve mijn ouders, die hadden er veel moeite mee.”

Aan Libelle vertelt Samantha over deze moeilijke tijd. Zij vertelt dat zij voor haar ouders in haar jeugd het ‘perfecte kind’ was. ,,Ik ging netjes naar school, verdiende geld al op heel jonge leeftijd, rookte niet en gebruikte geen drugs. Ze hoefden nooit naar mij om te kijken.”

Probleem

Toen Samantha uit de kast kwam, moesten haar ouders even slikken. ,,En ineens was er wel een probleem, althans, zoals zij het zagen. Dat was even moeilijk in het begin,” aldus de zangeres.

In 2013 trouwde Samantha met haar grote liefde Daisy. Zij vertelt dat haar relatie met Daisy de eerste relatie met een vrouw is. Door Daisy realiseerde zij zich dat ze op vrouwen valt, vertelt Samantha.

,,De gedachte was eerder wel bij me opgekomen, maar ik redeneerde het steeds weg”, vervolgt de zangeres. Zij vertelt dat ze na de eerste zoen met Daisy wel moest toegeven dat ze op vrouwen viel. ,,Dat vond ik best heftig.”

Samantha vertelt dat haar ouders haar geaardheid inmiddels hebben geaccepteerd.

LEES OOK:

Monique boos op Samantha Steenwijk om uitstel zwangerschap

Tags

GEAARDHEIDLESBISCHSAMANTHA STEENWIJK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck