Samantha Steenwijk reageert op vreemdgaan-geruchten

Samantha reageert op vreemdgaan-geruchten
Door: Charlotte Wijnen
21-09-2022

Samantha Steenwijk heeft gereageerd op de ‘juice’ die Yvonne Coldeweijer gisteren deelde. Volgens Yvonne ging Daisy, de vrouw van Samantha, een tijd geleden vreemd. En dat is waar, geeft Samantha nu toe.

Yvonne Coldeweijer bracht gisteravond ‘juice’ over een onderwerp dat bij Samantha gevoelig ligt: haar vrouw Daisy. ,,De vrouw van Samantha Steenwijk, Daisy dus, heeft een langdurige affaire gehad met een meid op de kazerne van de marechaussee in Den Haag”, meldde een bron aan Yvonne Coldeweijer. ,,Dit was denk ik rond 2017. Dit stopte uiteindelijk in verband met de kinderwens met Samantha die toen serieus opspeelde.”

‘Erg pijnlijk’

Omdat het over een privékwestie gaat, heeft Samantha besloten eenmalig te reageren. ,,Mijn vrouw Daisy en ik zijn al zestien jaar bij elkaar. Zoals in elke relatie, hebben wij ook onze ups en downs gehad”, schrijft ze op Instagram. ,,Enkele jaren geleden heeft Daisy mij verteld, dat zij vreemd is gegaan. Dat was erg pijnlijk en heeft voor veel verdriet gezorgd.”

Het gebeurde jaren geleden en Samantha noemt het verhaal dan ook ‘een gesloten boek’. ,,Als iets waar is, is iets waar, al klopten de details van de naar buiten gekomen informatie niet helemaal”, aldus Samantha. Ook vertelt ze dat ze de kwestie liever privé had willen houden. ,,Het oprakelen hiervan heeft ook totaal geen meerwaarde.”

‘Diepste dal’

Samantha noemt het vreemdgaan van Daisy het ‘diepste dal’ waar ze in hebben gezeten. ,,Maar wij zijn altijd in onze liefde blijven geloven en zijn hier dan ook veel sterker uitgekomen”, legt ze uit. ,,Ik vind het heel vervelend dat de privacy van mijn vrouw Daisy en die van mezelf is geschonden zonder dat er enig maatschappelijk belang bij gediend is.”

Sneer naar Yvonne

Ook deelt ze nog een flinke sneer uit naar Yvonne. ,,Dat er mensen zijn die genieten van andermans leed en dat dit de manier is waarop we in onze samenleving met elkaar omgaan, vinden we nog het meest pijnlijk. Wij zijn nog steeds heel gelukkig met elkaar en zijn van plan dat ook te blijven.”

Meer DenD