Samantha verandert achternaam

Al een tijd zijn Barbie en Maron Hill samen. Het is de eerste stabiele relatie van de voormalig realityster sinds een lange tijd. Hoewel veel familie en vrienden zich zorgen maken, want Maron zou een slechte invloed hebben op Barbie, denkt ze daar overduidelijk zelf anders over. Ze heeft namelijk haar bio op haar Instagram aangepast.

Trouwplannen?

Ze noemt zichzelf niet langer Barbie of Samantha de Jong, zoals ze echt heet, maar Samantha Hill. Hill is de achternaam van Maron. Ook heeft ze gisteren een post geplaatst met de tekst: Samantha Hill <3 Maron Hill. Nu wordt er gespeculeerd dat Barbie en Maron trouwplannen hebben en dat de blondine daarom alvast haar nieuwe achternaam gebruikt.

Als ze echt gaan trouwen, is het nog maar de vraag of dat de toekomst van Barbie zou verbeteren. Maron treedt namelijk samen met DJ Jean op, en DJ Jean staat erom bekend dat hij van vrouwen, drugs en alcohol houdt. Samantha is in 2018 opgenomen in een kliniek voor haar psychische problemen maar ook haar verslavingen en voor haar is het gevaarlijk om weer in aanraking te komen met drugs. Niet alleen voor zichzelf, maar ook voor haar kinderen. Op dit moment heeft ze namelijk niet de voogdij over haar dochter en zoon, en vaak heeft ze vertel dat haar grootste wens is om haar kinderen weel regelmatig te zien.