Samantha wil geen relatie meer

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Samantha de Jong is vorige week teruggekeerd naar Nederland. Zestien weken lang zat ze in een afkickkliniek in Schotland, waar ze werkte aan haar verslavingen en psychische problemen. Al die weken was ze grotendeels afgesloten van wat er in Nederland gebeurde, en wat er over haar geschreven is.

Verboden

Nu ze weer terug is, weet ze welke verhalen er in de Nederlandse media rondgingen. Er werd vooral veel geschreven over een relatie die de voormalig realityster zou hebben met een mede-patiënt. Hij zou in Nederland een relatie hebben, en zelfs een kind, maar toch stiekem afspreken met Samantha. ,,Mannen en vrouwen leefden daar apart. We mochten niet bij elkaar komen”, vertelt Samantha nu in een exclusief interview met weekblad Story. Volgens haar was het dus helemaal niet mogelijk om een relatie binnen de kliniek te hebben. ,,Als ze erachter kwamen dat je het met een patiënt had aangelegd, moest je naar huis. Het mag gewoon niet. Ik heb daar géén relatie of affaire gehad.”

Mannen

Na haar huwelijk met Michael van der Plas, en haar relaties met Rolf Tangel, Jordi Ossel en Jeffrey van der Meer, heeft Barbie het gehad met mannen. Ze zou dus helemaal geen relatie meer willen! ,,Ik heb teveel meegemaakt met mannen. Laat mij voorlopig maar zonder man leven.”

Samantha hoopt snel haar kinderen weer te mogen zien, die nu bij haar ex-man Michael en zijn nieuwe vriendin Naomi wonen.

 

Tags

BARBIEJORDI OSSELROLF TANGELSAMANTHASCHOTLAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck