Samantha wil weer terug op televisie

Door: DitjesDatjes
15-03-2018

Barbie is niet alleen terug bij haar ex Rolf Tangel, naar verluidt wil ze dolgraag weer op televisie.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Samantha de Jong, zoals Barbie in werkelijkheid heet, werkt aan een terugkeer op televisie, ondanks dat die beroemdheid onlangs tot een zelfmoordpoging leidde.

Borderline

Dat vertelt manager Jake Hampel in het AD. Samantha, die aan borderline lijdt, verklaarde eind vorig jaar helemaal klaar te zijn met televisie, maar denkt daar nu toch anders over.

Doorstart

,,Barbie heeft mij om een doorstart op televisie gevraagd“, aldus de manager, die daar naar eigen zeggen niet  om stond te springen.

Hampel was aanvankelijk sceptisch toen Barbie haar wens uitsprak. ,,Ik heb tegen Samantha gezegd dat ze, voordat ze weer aan de slag gaat voor een tv-programma, eerst honderd procent beter moet zijn.

Verantwoord

Momenteel wordt De Jong behandeld aan haar psychische problemen. ,,Voordat ik met haar verzoek aan de slag ga, wil ik eerst van de behandelaar en specialisten horen of een terugkeer op de buis al dan niet verantwoord is.”

Haar privéleven gaat voor, aldus Hampel. ,,De zorg voor haar twee kinderen die momenteel bij hun vader Michael van der Plas in Spanje wonen, moet altijd voorop staan.

 

Meer DenD