Samen op vakantie: nieuwe liefde voor Gaby Blaaser

Nieuwe liefde voor Gaby
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Gaby Blaaser heeft een nieuwe liefde! Volgens Juicechannel is ze momenteel sámen met deze man op liefdesvakantie naar Curaçao…

,,Gaby Blaaser deelde gisteren een story vanuit het vliegtuig”, meldt Juicechannel op Instagram. Volgens het kanaal is Gaby naar het zonnige Curaçao gevlogen. ,,Een volger heeft haar namelijk daar op het vliegveld gespot. Gaby was daar niet alleen, maar met een man aan haar zijde. Volgens onze volger waren ze ook klef met elkaar en werd er zelfs gezoend.”

Nieuwe liefde

Wie is deze man? ,,Volgens bronnen is Gaby sinds een tijdje samen met Rick de Veth!”, meldt Juicechannel. Gaby en Rick kennen elkaar al een tijdje. Sterker nog: voor haar deelname aan het programma De Bachelorette waren de twee al aan het daten. ,,Gaby heeft Rick toen wel ingelicht dat ze gevraagd was om het programma te gaan doen. Toen heeft Rick aangegeven dat hij niet verder wilde daten als ze dit ging doen.”

De Bachelorette

Gaby besloot uiteindelijk toch mee te doen. ,,Rick is daarna wel nog door de productie benaderd om mee te doen aan het programma, maar dat zag hij niet zitten”, vervolgt Juicechannel. ,,Inmiddels zijn de twee dus sinds enkele weken weer samen en schijnt het dit keer echt serieus te zijn.”

Tags

GABY BLAASER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck