Sander Schimmelpenninck onder vuur door haatreacties Formule 1

Door: Ditjes en Datjes
04-09-2021

Journalist Sander Schimmelpenninck is absoluut geen voorstander van het Formule-1 evenement en schreeuwt dit van de daken op Twitter. Hij is woest dat deze gebeurtenis zich plaatsvindt en al helemaal dat er geld aan uitgegeven wordt. Zijn volgers zijn hier niet van gediend en maken Schimmelpenninck zwart door te reageren onder zijn posts…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

,,Dit weekend is wel een historische samenkomst van afschuwelijkheid: Zandvoort, Oranjeclowns, Formule 1, pandjesprinsen, ongevaccineerlanders en middelvingerbeleid. Wat een pauperzooi”, plaatse de boze Sander Schimmelpenninck afgelopen vrijdag op zijn Twitter-account. Dit maakt veel emotie los bij zijn volgers en reageren fel onder zijn post. ,,Jezus Sander. Doe ff normaal man”, schrijft concullega Pim Sedee.

‘Nej tack’

Dat Schimmelpenninck de Formule 1 gasten geen plezier gunt is duidelijk. Hij gaat door met bekritiseren op Twitter en plaatst: ,,Mooi he, zo’n volkssport. Voor €17.000 euro in uitlaatgassen naast Floris Weyeresque losers staan, nej tack”. Sander plaatst hierbij een screenshot van een e-mail waarin een Grand Prix Red bull & Champagne VIP pakket wordt aangeboden.

,,Zie het probleem niet. Als je het er voor over hebt. Ken ze die meer geld uitgeven aan grotere onzin”, aldus een volger.

Meer DenD