Sander Schimmelpenninck stopt: verkiest zijn vriendin boven werk

Sander Schimmelpenninck
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Sander Schimmelpenninck stop als hoofdredacteur bij de Quote. Hij geeft aan meer tijd te willen voor zijn vriendin en gaat gedeeltelijk in Zweden wonen. Hij laat weten de kritiek die hij over zich heen kreeg slecht te trekken: ,,Beviel me buitengewoon slecht.

Zeven jaar

Na zeven jaar bij de Quote te hebben gewerkt zet hij er een streep onder. Dit laat Sander weten in een openhartig bericht op zijn Instagram: ,,Zeven jaar is lang, en al helemaal voor een millennial zonder zitvlees. Het jaar 2020 is een snelkookpan geworden, waarin ik lange tijd zo’n beetje alles heb gedaan, maar nu het moment is gekomen om harde keuzes te maken. “

Kritiek

Ook laat hij weten moeite te hebben met de kritiek die hij over zich heen heeft gekregen na zijn blunder. Hij noemde Prinses Alexia (15) ‘de lekkerste’, een opmerking die hem duur is komen te staan. Hij lag flink onder vuur en zegt hierover: ,,Het vergrootglas waaronder ik het afgelopen jaar heb gelegen, vooral door mijn Op1-presentatie, beviel me buitengewoon slecht.” Ook zegt hij meer tijd met zijn vriendin te willen doorbrengen.

,,Daarnaast wil ik mijn vriendin, die haar bedrijf in Zweden heeft, méér kunnen zien. En dus ga ik mijn leven met wat meer vrijheid inrichten. Ik zal, onder meer vanuit Scandinavië, gaan schrijven voor de Volkskrant, waar ik al columnist was.”

https://www.instagram.com/p/CFHVLbRlGbq/

LEES OOK:

Sander: ‘Op1 was een ingewikkeld verhaal’

Tags

OP1QUOTESANDER SCHIMMELPENNINCK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck