Sandra Masmeijer koestert veel liefde voor Frank

Door: Ditjes en Datjes
11-10-2017

Sandra Masmeijer is doodzenuwachtig voor de uitspraak van de Belgische rechtbank in de zaak tegen haar man Frank. De voormalig televisiepresentator hoort vrijdag of hij voor drugshandel de cel in moet.

Ongekend zwaar

“Wat er de laatste jaren ook allemaal is gebeurd, ik heb nog steeds warme gevoelens voor Frank, die het nu ongekend zwaar heeft”, zegt ze in De Telegraaf. De 53-jarige Sandra Masmeijer is ervan overtuigd dat Frank, van wie ze al een tijd gescheiden leeft, onschuldig is.

Intensief contact

“Ik blijf van mening dat Frank geen crimineel is. We zijn formeel van tafel en bed gescheiden. Maar dat houdt niet in dat ik Frank nooit meer wil zien. Ik heb nog steeds diep respect voor de vader van mijn dochters. De laatste tijd hebben we zelfs intensief contact, ook nu we niet meer samen zijn. Ik spreek ook zijn moeder regelmatig om haar te steunen. Ik zeg nooit nooit of het op den duur weer goed gaat komen tussen ons.”

Hoofd boven water

,,We zijn alles kwijtgeraakt en ik woon nu in een klein appartement, terwijl we het natuurlijk vroeger heel goed hadden. Ik probeer het hoofd boven water te houden en werk nog steeds in een kledingboetiek”, aldus de moeder van twee dochters.

Cocaïnesmokkel

Frank Masmeijer wordt verdacht van grootschalige cocaïnesmokkel. Er is zeven jaar cel tegen hem geëist. Masmeijer presenteerde shows als de Holidayshow en Dinges in de jaren tachtig en negentig. Hij switchte zijn televisiecarrière in voor de horeca in België.

 

 

 

Meer DenD