Sanne Vogel krijgt een jongetje en een meisje

Door: DitjesDatjes
15-09-2019

Sanne Vogel heeft het geslacht van haar tweeling bekendgemaakt. De actrice onthulde zondag op Instagram dat ze in verwachting is van een jongetje en een meisje.

“Het zonnetje schijnt, de uitbouw staat, er groeien courgettes in de plantenbakken op straat, dus we vonden het wel een goed moment om de meest gestelde vraag van de afgelopen maanden te beantwoorden”, schreef Sanne bij een kiekje van haar en haar vriend Melchior. “Jaaaaaa, een jongen en een meisje!!!! Whoop Whoop! Daar zijn we onwijs blij mee.”

De actrice, die in juli haar zwangerschap wereldkundig maakte, heeft al goed kennisgemaakt met haar baby’s. “Op de echo konden we al zien dat de jongen van die lange sport benen heeft zoals Melchior en het meisje veel petieteriger is en hoge wreven heeft zoals ikzelf. Ze zijn volop in beweging, wat je sinds gisteren ook aan de buitenkant van mijn buik kan voelen. Okee, dit was ons babynieuws van de dag.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen