Sanne Wallis de Vries gaat tóch de theaters in

Door: DitjesDatjes
27-01-2022

Sanne Wallis de Vries gaat haar theatertour Kom. toch afmaken. Eerder deze week zei de comédienne dat het onder de voorwaarden waaraan theaters sinds de heropening van de cultuursector moeten voldoen onmogelijk was te spelen, maar daar komt ze nu van terug.

“Op de avond van de laatste persconferentie riep ik, bij het tv-programma Dit is M, redelijk dramatisch uit, dat mijn theatertournee (die officieel tot eind februari zou duren) uitgespeeld was”, schrijft Wallis de Vries in een verklaring op haar website. Het was volgens Wallis de Vries onmogelijk om met een eindtijd van 22.00 uur en de de verplichte 1,5 meter afstandsregel uit de kosten te komen. Ze moest immers ook twee technici en twee muzikanten betalen.

Toch is er nu iets veranderd, schrijft Wallis de Vries. “De dag na de persconferentie, werd er een regeling in het leven geroepen die ons in staat stelt wel te spelen. En mij zo in staat stelt de ZZP’ers die met mij op tournee zijn te betalen. Dat vind ik heel belangrijk”, aldus De Vries, die ook aangeeft de voorwaarden nog steeds absurd te vinden.

Kom. wordt nu vanaf vrijdag waar mogelijk twee keer op een avond gespeeld. Bezitters van een ticket voor de voorstellingen van Wallis de Vries worden op de hoogte gebracht van de veranderingen.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD