Santegoeds: Anne Lok gaf een interview van twee uur

Evert Santegoeds
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

De keiharde ontkenning van Anne Lok dat ze geen interview heeft gegeven aan weekblad Privé wordt door de hoofdredacteur Evert Santegoeds volledig weerlegd. Daar hebben ze met open mond en gefronste wenkbrauwen de uitlatingen van de voormalige minnares van de politicus bij Twan Huys aangehoord.

Verslaggever Harry Nijen Twilhaar sprak namelijk vorige week donderdag twee uur lang met Anne in Meppel en Ferry de Kok, de fotograaf, kreeg volop gelegenheid om zijn werk te doen. De Kok kreeg zelfs nog een hand van haar.

Anne Lok ontkende echter aan tafel bij Twan Huys dat er sprake was van een ‘exclusief interview’. Het zou een ‘of the record’ gesprek zijn geweest, maar – naar nu blijkt uit de uitlatingen van Santegoeds – dat ze ook op de hoogte was van de dag van publiceren.

Ook na de ontmoeting tussen Lok en Nijen Twilhaar (Privé) is er nog enkele telefonisch contact geweest. Bovendien is de inhoud van het verhaal ook nog met haar besproken.

Volgens Santegoeds spreekt Anne Lok de waarheid over de stukgelopen relatie met Pechtold. Details over lustopwekkende pillen, roken en slikken, opvliegers en de abortuskwestie staan in het Privé-verhaal.

Overigens publiceerde een ander roddelblad, Story in dit geval, ook enkele maanden geleden een onthullend verhaal over de abortus-kwestie. Toen werd echter niet duidelijk wie de bron van het verhaal was. Overigens waren de Story’s in de buurt van het Binnenhof destijds volledig uitverkocht.

Tags

ALEXANDER PECHTOLDANNE LOKEVERT SANTEGOEDSPRIVE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck