Sarah en André nog gewoon bij elkaar? ‘Zus Julia beweert van wel’

Sarah en André nog gewoon een stel?
Door: Charlotte Wijnen
27-10-2021

Als het gaat over de relatie van André en Sarah, draait de geruchtenmolen overuren. Verschillende insiders wisten te melden dat de relatie over en uit is. Maar Julia van Soelen, de zus van Sarah, schijnt iets anders te beweren. ,,Ze zegt dat André en Sarah nog gewoon bij elkaar zijn.”

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘André en Sarah nog gewoon samen’

Sarah heeft een goede band met haar zus Julia en het is dan ook niet gek te noemen dat Julia op de hoogte is van het laatste nieuws over de relatie van haar zus. Hoewel het steeds duidelijker werd dat André en Sarah een punt achter de relatie zouden hebben gezet, klapt Julia uit de school.

,,Een bron die een wimperbehandeling onderging bij haar, laat weten dat Julia heeft verteld dat Sarah en André nog gewoon samen zijn”, schrijft showbizzkanaal RealityFbi.

Rachel Hazes reageert

Of Julia het zegt om de schijn op te houden is niet duidelijk, maar ook Rachel Hazes liet gisteren van zich horen. Sarah plaatste een foto van zichzelf op Instagram waarbij ze de ketting van André niet meer draagt. Hoewel alle alarmbellen op dat moment afgingen, reageerde Rachel hartjes onder Sarah’s foto alsof er niets aan de hand is.

Meer DenD