Sarah Ferguson: ‘Andrew voelt zich eenzaam sinds de dood van zijn ouders’

Andrew eenzaam in the Royal Lodge
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Sarah Ferguson vertelt in een nieuwe aflevering van haar podcast Tea Talks with the Duchess and Sarah openlijk over haar ex-man prins Andrew. ,,Hij voelt zich eenzaam sinds de dood van zijn ouders”, onthult Sarah.

In een nieuwe aflevering van haar podcast vertelt Sarah dat ze onlangs samen met Andrew de corgi’s van Queen Elizabeth uitliet. Sarah en Andrew liepen dezelfde route als Elizabeth altijd deed en tijdens de wandeling hadden ze intieme gesprekken met elkaar.

‘Andrew is eenzaam’

,,Het was erg ontroerend en geassocieerd met geweldige herinneringen”, zegt Sarah over de wandeling. Toen zij en Andrew besloten onderweg uit te rusten op een boomstam, kwam er veel bij Andrew los. ,,Ik vroeg hem hoe het met hem gaat nu zijn ouders er niet meer zijn”, vervolgt Sarah. ,,Het eerlijke antwoord van Andrew was: ‘Het is eenzaam’. Hij denkt veel na over het feit dat zijn ouders er niet meer zijn.”

Goede band

Na haar scheiding van Andrew in 1996 heeft Ferguson zich ontwikkeld als succesvol schrijfster, podcastmaker en zakenvrouw. Ondanks de scheiding gaan Sarah en Andrew nog vaak met elkaar om. Soms wordt er zelfs gefluisterd dat ze mogelijk zelfs weer hertrouwen. ,,We zijn het meest gelukkige, gescheiden stel”, grapte Ferguson over haar relatie met haar ex.

Borstamputatie

In een eerdere aflevering van haar podcast onthulde Sarah dat ze een borstamputatie heeft ondergaan nadat bij haar borstkanker werd vastgesteld. De diagnose werd gelukkig in een vroeg stadium ontdekt, en dat heeft ze aan niemand minder dan haar eigen zus te danken. Ferguson vertelde blij te zijn dat ze naar haar zus heeft geluisterd en wil anderen aansporen zich ook te laten checken. Van haar doktoren heeft ze te horen gekregen dat de vooruitzichten na de operatie goed zijn. De komende tijd zal ze moeten werken aan herstel.

Tags

PRINS ANDREWSARAH FERGUSON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck