Sarah Ferguson presenteert This Morning en geeft relatietips

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Sarah Ferguson heeft maandag de bekende Britse talkshow This Morning mede gepresenteerd. De hertogin van York zat er onder meer bij toen Cliff Richard werd geïnterviewd en ze mocht vragen van kijkers beantwoorden. Zo gaf Ferguson relatietips aan een vrouw die om advies vroeg.

De kijker belde in omdat zij en haar man het te druk hebben met hun kinderen en werk en geen tijd hebben voor elkaar. De ex-vrouw van prins Andrew adviseerde haar om een oppas te zoeken voor de kinderen, wat “spannend” ondergoed aan te trekken en hem mee te nemen op een date. “Het gaat om het verrassingselement en dat brengt de magie terug in jullie relatie.”

De vrouw vond het erg “goed” advies van Ferguson. “Ik ben er trots op dat je ons vandaag hebt gebeld en dat je zo dapper bent geweest om ons te bellen. Goed gedaan”, reageerde de hertogin van York.

Tijdens het interview met zanger Cliff Richard kwam ‘Fergie’ minder goed uit haar woorden, omdat ze onder de indruk was van zijn aanwezigheid. “Ik zit hier naast jou, Sir Cliff, en ik ben sprakeloos. Dat is niets voor mij.”

 

BuzzE

 

 

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck